Gruddelin´s vardag

Alla inlägg den 20 februari 2009

Av Eva - 20 februari 2009 23:13

Ikväll har svärföräldrarna varit här och hälsa på. Dom köpte grannarnas syskonvagn som H och S kan ha när dom är och hälsar på så slipper dom ta med sig sin egen eftersom den tar ganska mycket plats i bilen.

Martin var tyvärr inte på så glatt humör, arg på det mest och ingenting hjälpte. Tror det är den andra tanden som spökar. Han har händerna i munnen hela tiden och dregglar som tusan. Precis som han gjorde när den första tanden kom.

Har precis pratat med Cilla en lång stund. Hon har ljusparty i morgon och jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska åka dit än. Får lite dåligt samvete att jag lämnar Martin hos Johan en natt igen eftersom jag då tänkte ta mig något glas vin och sova över där.

Vi får se hur jag gör.

Nu ska jag gå och tutta kudde för jag är så trött, känns som jag har grus i ögonen och jag skulle verkligen behöva min skönhetssömn. I och för sig så får jag nog sova i ett par år om man ska få tillbaka skönheten, för fy hur jag känner mig. Jag har nog åldrats 10 år sedan Martin kom till världen :(.

Funderar allvarligt på att prova Botox eller något annat som fyller ut dom rynkor man har fått ;).


Natti natti på er!


Så här söt var Martin idag.


Av Eva - 20 februari 2009 13:27

Vilket underbart väder det är :). Jag tog med mig Martin på en liten promenad och det var jätte skönt ute. Man kunde faktiskt känna hur solen värmde. Det finns hopp om att våren kommer även i år ;)-


Av Eva - 20 februari 2009 09:31

Så var det fredag igen. Tänk vad fort veckorna går, det känns som det var måndag igår :).

Idag ska Martin och jag bara ta det lugnt och mysa hemma. Jag har lite tvätt som ska tvättas och så ska jag försöka plocka undan lite. Svärföräldrarna kommer ikväll och då vill man ha det lite snyggt hemma.

Det blir nog en promenad till affären i det fina vädret. Solen skiner, men det är kallt ute. Man blir så mycket gladare när solen är framme. Mindre kul är väl när solen skiner in och man ser hur fönstren ser ut...hm...skulle behöva putsas tror jag, men är glad för att det är kallt ;). Då slipper jag göra det just nu.


Ovido - Quiz & Flashcards