Gruddelin´s vardag

Alla inlägg den 21 mars 2009

Av Eva - 21 mars 2009 21:26

Jag sitter och njuter av tystnaden. Martin har somnat, Johan är på galej och Michelle är hos sin pappa. Ah....skönt!

Jag ringde till E som tog hand om en av vildkattungarna och pratade ett bra tag. Vi har inte pratats vid på flera år och det var tur att jag ringde för hon flyttar snart till Skåne. Vi ska försöka hinna ses innan hon flyttar. ´

Jag har tittat på Robinson och som vanligt så bildades det pakter direkt. Inget roligt ställe har dom hamnat på heller. Mitt i ett träsk. Usch, jag skulle inte vilja vara i deras kläder. Jag sökte faktiskt till Robinson för en himla massa år sedan, men så här i efterhand så är jag glad att jag inte kom med ;). Jag skulle aldrig klara av att gå hungrig, blodsockret sjunker direkt och så blir jag jätte dålig. Skakar, svettas och får svårt att tänka, talet försvinner...jag mår skit alltså. Jag har lärt mig att leva med det, men jag har alltid något ätbart med mig. Det roliga är att jag kan lura min kropp med sockerfritt tuggummi. Dom säger att light och sånt skit ska vara så bra för det innehåller inget socker, men det som tillsätts istället reagerar kroppen likadant på. Så nej till lightprodukter. Det är bättre att äta riktigt socker.

Ska snart ringa Cilla...om hon slutar att prata i telefonen. Måste snart gå och sova för jag är lite trött efter dessa 2 nätter.



zwani.com myspace graphic comments
Av Eva - 21 mars 2009 18:26

Jaha, vad ska man hitta på att göra nu då? Johan har åkt och jag är ensam hemma med Martin. Min kompis M skulle ev ha kommit hit, men hon kunde inte tyvärr :(. Jag får sitta här och vänta på Robinson. Det skiten börjar ju nu igen. Jag var så less på det sist det gick, men vem vet, det är kanske bättre denna gång. Det var ett tag sedan det gick så nu är det kanske roligt igen :).


Hehehe...kom att tänka på en sak, jag köpte Euroshoppers broccoli idag ( brukar aldrig köpa Euroshopper annars eftersom jag tycker det är ett skitmärke ) och när jag läste på paketet hur man skulle göra i ordning det så fick jag mig ett gott skratt. Det stod att man skulle koka broccolin som man gör med andra grönsaker fast inte lika länge....hahahah...tänk om det är någon som aldrig har kokat grönsaker förr som läser detta.





Av Eva - 21 mars 2009 15:50

Vi har tagit en promenad i det fina vädret idag. Nu är det verkligen vår i luften och man blir på så glatt humör när solen skiner från en klarblå himmel.

Jag sitter och väntar på att min skink och broccolipaj ska bli klar i ugnen, ja faktiskt, vi har använt ugnen fast luckan är trasig och det går bra än så länge ;). Vi ska köpa en ny spis snart för rätt som det är så håller väl ugnsluckan inte ihop alls. Jag hade glömt bort att den var trasig, men när jag hade handlat alla grejer så tänkte jag ändå göra ett försök.

Nej, nu är Martin arg så Johan vill nog ha avbyte.


Tjingeling


Av Eva - 21 mars 2009 07:16

Martin har krånglat i natt också, men Johan har varit upp med honom så att jag har fått sova lite. Ikväll hade jag tänkt att åka till Cilla och sova kvar med Martin, men vet faktiskt inte om jag orkar. Det är jobbigt att vara borta om han är så här i natt också. Johan ska till en kompis som fyller år ikväll och sedan kanske det blir utgång. Vi får väl se vad jag hittar på.

Ovido - Quiz & Flashcards