Gruddelin´s vardag

Direktlänk till inlägg 15 december 2008

Återbesök

Av Eva - 15 december 2008 11:53

Var på återbesök på MVC idag och gick igenom besiktningen utan anmärkning ;). Det är aldrig kul att göra dessa undersökningar, men ibland har man inget annat val. Skönt att höra att allt återgått till det normala igen.

Johan åkte hem för att passa Martin medans jag var där. Ville inte gå upp med honom dit ifall han var vaken och på sitt värsta humör.

Martin har börjat att hitta sina händer och fötter nu och det är så kul att se. Han tittar på sin lilla knytnäve med stor ögon och för den fram och tillbaka till ansiktet. Han ligger också och tittar på sina fötter och det ser ut som han verkligen förstår att dom är hans =).

Det händer mycket nu, han är världens charmtroll och skrattar nästan jämt när han är vaken. Men sen kan det vända fort om han blir trött, han blir fortfarande ett "monster" när han är trött. Det går knappt att få honom att slappna av då. Då ska det vaggas till sömns. Jag hoppas det vänder snart för nu börjar han bli bra tung att bära på. Han väger ca 7 kg nu.

Han har fått ett nytt smeknamn, dunderklumpen "smile".


Solen skiner idag och det gör mycket för humöret. En liten orokänsla har jag i magen fortfarande sedan jag fick höra tråkigheterna igår. Jag kan säga att det har med jobbet att göra. Mer information kommer att komma om hur det går. Kanske är det inte så illa som det låter, men ingenting är säkert. Det kommer i varje fall bli förändringar framöver och ingen vet vad och hur mycket.


Nu ska jag passa på att surfa runt och lite och samtidigt ta mig en svart kopp kaffe medans Martin sover.

Tjingeling




 
 
Cilla

Cilla

15 december 2008 18:34

Hejsan!!
Jag bjuder iaf in er till Nyår om det är någon tröst!! Ni kan sova kvar om ni vill/kommer!
Ringer dig på luren senare idag!
Pusss

http://cillalindblad

 
Malin

Malin

16 december 2008 00:29

Vad skönt att det inte var något allvaligt med någon person i fråga om sjukdom eller olycka. Phu! Det är fult att skrämmas *smile*.
Jag anar vad det handlar om med tanke på hur många som varslas överallt. Jag hoppas att förändringen inte blir allt för stor för dig. Kom ihåg! Ur allt ont, kommer något gott och även om det känns tungt för stunden och meningslöst, så ska du veta att jag tror stenhårt på att det finns en mening med ALLT. Hur jävligt det än kan verka vara. Livet är en enda stor skola och råkar man ut för tråkigheter, så handlar det om att det är något man måste lära sig. Titta på mig! Lugnade jag ner mig och "lyssnade" efter min första olycka? Nej, och vad hände då? Jo, det blev en olycka till. Lite allvarligare! Varför? Jo, helt enkelt för att jag skulle få ett "wake up call" för att sätta mig till ro, skaffa mig fina Nathalie och lära känna mig själv. Jag vet att det kanske känns jobbigt och olustigt nu, men jag lovar.Förr eller senare kommer det komma något mycket bra ur detta. "Allt man vill, kan man"!
Stora, varma kramen till dig vännen och LYCKA TILL
/Malin

http://www.malinheden.se

 
Eva

Eva

16 december 2008 13:25

Cilla, vi kommer nog på nyår. Vet inte om vi sover kvar eller om någon av oss kör....får väl köra sten, sax och påse om det ;).

Malin,
Förhoppningsvis blir inga "varslade". Fick lite lugnande besked igår, men det kommer att bli stora förändringar. Har fått det förklarat för mig att det kan bli något väldigt bra också, så vi får väl se.
Jag är ledsen om jag "skrämmde" dig, det var inte alls meningen. Förstod sen att inlägget lätt kunde misstolkas och det var aldrig min mening. Lätt att vara efterklok :).
Ha det så bra.
Kram

http://www.gruddelin,bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 5 mars 2011 16:00

Adressen till min nya blogg är : www.iminglugg.blogspot.com   Ja, för er som är intresserade ;)). ...

Av Eva - 18 september 2010 12:45

Hej på er. Ni får ursäkta men jag har bytt blogg. Som ni märkt så har jag inte skrivit så mycket här den senaste tiden och jag har ärligt talat varit riktigt less på att skriva. Den nya bloggen kommer att innehålla mera foton och mindre text. Jag...

Av Eva - 12 september 2010 21:56


Det har varit en mycket trevlig helg. I fredags var företaget på Studenternas och hade lite olika sporttävlingar. Det var kula, höjdhopp, längdhopp, 100 m och stafett 4 x 400 m. Jag var inte med och tävlade eftersom jag kände att min kropp inte...

Av Eva - 8 september 2010 20:43

Tro det eller ej, idag fickparkerade jag och det gick SKIT bra :). Om det är något jag är dålig på så är det just detta. Jag åker hellre flera kvarter än att fickparkera, men idag hade jag inget annat val. Det gick på första försökte och när jag ...

Av Eva - 6 september 2010 22:38

Jag ska erkänna att jag inte är så intresserad av politik. Har inte hängt med några debatter utan bara snappat upp lite här och där. Jag vet inte hur jag ska rösta....!!! Börjar få lite små panik nu. Det finns några valtest på internet man kan gö...

Ovido - Quiz & Flashcards